Onnistutaan yhdessä.

NJ Rebar on Suomen johtavia raudoitusalan toimijoita. Muuttuvassa maailmassa myös betonirakenteilta vaaditaan enemmän. Moderni rakentaminen vaatii yhä ketterämpiä ja joustavampia ratkaisuja - meidän tehtävämme on vastata asiakkaidemme tarpeisiin tehokkaasti, joustavasti ja aina tinkimättömällä ammattitaidolla.

Toimintamme perustuu arvostukseen ja luottamukseen. Yksi raudoitushankkeen onnistumisen takuista on usein kommunikaatio. Käyttämällä yhtä ammattitaitoista tiimiä alusta loppuun saamme projektit maaliin tehokkaasti ja selkeästi. Näin työkuorma vähenee myös hankkeen rakennuttajalta.

Raudoitus on meille sydämen asia

Toimintamme rakentuu hyvinvoinnille, läpinäkyvyydelle, kunnioitukselle ja uraauurtavalle ajattelulle. Huolehdimme työntekijöistämme ja kannustamme heitä oma-aloitteiseen toimintaan, haastamme alan perinteisiä toimintamalleja, toimimme vastuullisesti, ja kunnioitamme toisiamme niin ihmisinä kuin ammattilaisinakin.

Työskentelemme rakentamisen ytimessä, jossa luodaan perusta kestävälle tulevaisuudelle. Meille raudoitus on sydämen asia – tehtävämme on jatkuvasti vastata asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin ja tehokkaammin.

Ammattitaidolla

Teemme työmme rautaisella ammattitaidolla ja tinkimättömällä asenteella. Jokainen työntekijöistämme kantaa vastuun työn lopputuloksesta.

Tehokkaasti

Osaavalla toiminnalla varmistetaan, että asiakkaidemme projektit pysyvät aina aikataulussa. Tehokas toiminta on vakauden ja hyvinvoinnin perusta – niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemmekin.

Joustavasti

Pitkän kokemuksemme johdosta ymmärrämme alalle luontaiset haasteet. Ymmärrys mahdollistaa nopean ja joustavan mukautumisen niin toimintaympäristön muutoksiin kuin asiakkaidemme tarpeisiin.

Yhdessä onnistuen

Yhteistyöllä, jokaisen vahvuuksia arvostaen, onnistumme. Luotettavalla tiimityöllä työkavereiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa saadaan aikaan loistavia lopputuloksia – meille kaikille.

Tehdään yhdessä parempaa.

Etsitkö kumppania seuraavaan raudoitusprojektiisi? Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja siitä, minkälaista kanssamme on tehdä yhteistyötä. Tehdään yhdessä seuraava tulevaisuutta kestävä raudoitustoteutus.

Kääritään hihat.

Yhteydenotto

Osmo Töyrylä

Toimitusjohtaja

+358 40 873 9696toimisto@njrebar.com