NJ Rebarin palvelut.

Moderni rakentaminen vaatii yhä ketterämpiä ja joustavampia ratkaisuja - ekologisuudesta puhumattakaan. Luotettavana yhteistyökumppanina olemme toteuttamassa asiakkaidemme tarpeet aina joustavasti ja ammattitaidolla.

Tutustu lisää palveluihimme.

Raudoitus

Toteutamme raudoitustyöt uudiskohteisiin, saneerauskohteisiin ja vaativiin teollisuuskohteisiin ympäri Suomen. Kokemuksemme kattaa vaativien kohteiden lisäksi myös kansainvälisesti merkittävät urakat. Vuosina 2019-2020 toteutimme Helsinki-Vantaan T2 laajennusurakan, jossa käytetyn raudan määrä oli 5000 tonnia.

Jännepunostyöt

NJ Rebar Jännepunosurakoinnilla betonirakenne jälkijännitetään. Tuloksena perinteistä, jännitteetöntä rakennetta kestävämpi, ohuempi, ekologisempi ja ominaisuuksiltaan joustavampi kokonaisuus. Myös rakenne itsessään hoikkenee ja rakenteen halkeilu estyy tai vähenee.

Lue lisää

Projektien ja ratkaisujen suunnittelu

Suunnittelemme oikeat tavat toteuttaa jännepunostyöt yhdessä raudoituksen kanssa, mikä takaa hankkeiden joustavan ja sulavan toteutuksen – yhteisymmärrys projektin läpiviennistä takaa halutun lopputuloksen niin toteuttajille kuin asiakkaallekin.

Kokonaisratkaisut

Suunnittelu, raudoitus ja jännepunostyöt saman katon alta. Yksi raudoitushankkeen onnistumisen takuista on usein kommunikaatio. Käyttämällä yhtä ammattitaitoista tiimiä alusta loppuun saamme projektit maaliin tehokkaasti ja selkeästi.

Tehdään yhdessä parempaa.

Etsitkö kumppania seuraavaan raudoitusprojektiisi? Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme ja siitä, minkälaista kanssamme on tehdä yhteistyötä. Tehdään yhdessä seuraava tulevaisuutta kestävä raudoitustoteutus.

Kääritään hihat.

Yhteydenotto

Osmo Töyrylä

Toimitusjohtaja

+358 40 873 9696toimisto@njrebar.com