Nummer ett inom armering

NJ Rebar, tidigare känd som Nousujohde Raudoitus, är ett av Nordens ledande armeringsföretag. Vår kompromisslösa inställning håller även de största byggprojekten i tidtabell och våra yrkeskunniga anställda säkrar ett förstklassigt slutresultat.
 
 

Förtroendet växer från respekt

Vi vill bygga framgång tillsammans. Vi ämnar modigt förnya armeringsbranschen med verksamhetsmodeller som nyttar alla – såväl våra kunder som våra samarbetspartners. Viktiga saker för oss är ett helhetsmässigt välbefinnande hos våra anställda, transparens i allt det vi gör och respekt för andra i varje situation.

Utrymme för bra anställda

Vi söker kontinuerligt nya armerare och ledare med den rätta attityden. Förutom en avslappnad och öppen arbetsmiljö erbjuder vi flera möjligheter i att utvecklas i arbetet och utanför det. Du kan ansöka direkt eller via våra rekryteringstillfällen.
 
 

Du kan lita på oss

Vi håller det vi lovar. Vi arbetar i ett ständigt samarbete med andra entreprenörer på arbetsplatsen med fokus på tidtabell och ett noggrant arbetsresultat. Ett bra gjort jobb leder till förtroende, vilket har lett till mycket långa kundrelationer.

Även krävande objekt i tidtabell

Vi utför krävande armeringsuppdrag i bostadsfastigheter, gallerior, logistikcentraler, tunnlar och andra infrastrukturprojekt. Förutom det utför vi armeringsspecifikationer, vilket gör att vi alltid kan skaffa precis rätt mängd stål.
 
 

Aktuellt

Jul i sinnet

06.12.2016

Bli en del av vårt växande team

12.10.2016

1/2
Please reload

 

Kontakta oss

NJ Rebar

(Nousujohde Raudoitus Oy)

Viikinkaari 6, FI-00790 Helsinki

tel. +358 (0)40 418 2976

info@njrebar.com

Org. nummer: 23512543

© 2020 NJ Rebar

(Nousujohde Raudoitus Oy)

All rights reserved.