NJ Rebarin työntekijäetuudet

 

Meillä syntyy huippuosaajia

Motivoitunut ja osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme. Siksi takaamme työntekijöillemme esteettömät mahdollisuudet ammattiosaamisen kehittämiseen. Tarjoamme lisäkoulutusta niin perinteiseen raudoittajan ammattiin kuin esimiehenä toimimiseen ja sellaiseksi kasvamiseen muun muassa Excellence-ohjelman kautta. Annamme rakentavaa palautetta työstäsi ja kartoitamme jatkuvasti myös työtyytyväisyyttä ja työn laatua. Autamme myös urasuunnittelussa sekä tuemme ikääntyvien työntekijöiden urapolkua yhdessä heidän kanssaan.
 
Etuudet
-

Ammatillinen koulutus

Johtaminen ja projektihallinta

ITC-työkalut ja liikkuvan työn ratkaisut

Itsensäjohtaminen ja työhyvinvointi 

Firstbeat-hyvinvointianalyysi,

Peili-käyttäytymisprofiili ja stressin ja ajankäytön hallinta

Esimiestyö: työurien pidentäminen,

varhaisen puuttumisen malli ja työkykyjohtaminen

Projektijohtaminen ja Lean-menetelmät

HR, talousjohtaminen ja lainsäädäntö

 

Teemme olosi mukavaksi

Moni henkilöstöstämme tekee työtään irrallaan perheestään ja muista läheisistään. Siksi meistä on erityisen tärkeää, että teemme työntekijöidemme arjesta hauskaa ja merkityksellistä. Henkilöstömme oma Iron Men -klubi järjestää säännöllisesti erilaisia yhteisiä vapaa-ajan tapahtumia. Yrityksen Excellence-koulutusohjelma taas tarjoaa ammatillisen opetuksen lisäksi paljon vinkkejä hyvään elämään – ajankäytön hallinnasta tehokkaaseen työntekoon. Hyvinvointia lisää myös ilmainen työterveyshuolto.
 
Etuudet
- Excellence-koulutusohjelma
- Iron Men -klubin virkistystoiminta
- Muut yhteiset tilaisuudet
- Ilmainen työterveyshuolto
- Tukea tupakoinnin lopettamiseen
- Ennakoiva päihdetyö
 

Tervetuloa osaksi suomalaista yhteiskuntaa

Työskentely ja asuminen vieraalla paikkakunnalla voi joskus tuntua hankalalta. Paitsi meillä: tuemme työntekijöitämme moninaisissa käytännön asioissa. Autamme asumisjärjestelyissä, järjestämme kielikoulutusta niin suomeksi kuin englanniksi sekä tuemme mukana muuttavien perheiden kotoutumista.
 
Etuudet
- Edullinen asuminen työnantajan majoituksessa
- Vuokra-asunnon hankinnassa avustaminen
- Kielikoulutus
- Tukitoiminta mukana muuttavalle perheelle
 

Työturvallisuus syntyy monesta tekijästä

Me NJ Rebarilla suhtaudumme tinkimättömällä huolellisuudella työntekijöidemme turvallisuuteen. Työmaalla noudatetaan tarkkoja ohjeistuksia riskien minimoimiseksi. Mahdolliset työtapaturmat selvitetään aina henkilökohtaisesti asianosaisen kanssa ja ne käsitellään koko henkilöstön kesken esimerkkitapauksina, jotta vastaavaa ei enää sattuisi. Erilaiset työturvallisuuskoulutukset kuten tulityö- ja työturvallisuuskortit sekä ensiapukoulutus ovat erottamaton osa toimintaamme onnettomuuksien ehkäisyssä.
 
Etuudet
- Työturvallisuuskortti
- Ensiapukoulutus
- Tulityökortti
- Tapaturmien selvittely henkilökohtaisesti
- Työturvallisuusinfot työmaalla
 

Rahanarvoisia etuja palkkasi lisäksi

Kun vertailet eri työpaikkojen kannattavuutta, sinun kannattaa ottaa huomioon runsaat edut, jotka saat NJ Rebarilla. Erilaisten etuuksien myötä kokonaispalkkasi on hyvin kilpailukykyinen. Työnkuvan vaatiessa sinulla on oikeus kilometrikorvauksiin sekä puhelinetuun. Vuoden työsuhteen jälkeen nautit NJ Rebarilla myös lentolippuedusta, toimihenkilönä myös ateriaedusta. Olet luonnollisesti vakuutettu tapaturman tai vieläkin vakavamman sattumuksen varalta, mikä luo turvaa niin sinulle
kuin perheellesi.
 
Etuudet
- Laskennallinen kokonaispalkka vähintään 14,53€/h
- Rahalliset bonukset ja palkinnot
- Tapaturma- ja ryhmähenkivakuutus
- Kilometrikorvaukset
- Puhelinetu esimiehille
- Ateria-, liikunta- ja kulttuuriedut toimihenkilöille
 

Suomi on erinomainen maa elää ja työskennellä

​Nautit luonnollisesti palkallisesta vuosilomasta ja sairausturvasta, ja työttömyyden sattuessa olet oikeutettu työttömyyskorvaukseen. Työterveyshuollon lisäksi käytössäsi on kunnallinen terveydenhuolto ja hammashoito pienin kustannuksin. Tulevaisuutesi kannalta hienoa on, että eläke alkaa kertyä välittömästi työsuhteen alkaessa. Moni ilahtuu myös paremmasta mahdollisuudesta pankkilainaan ja saada pankki- ja luottokortti.
 
Etuudet
- Palkalliset vuosilomat
- Eläkkeen välitön kerääntyminen
- Sairasturva
- Työttömyyskorvaus työttömyyden sattuessa
- Mahdollisuus pankki- ja luottokorttiin
- Mahdollisuus pankkilainaan
- Kunnallinen terveydenhuolto (sis. hammashoidon)

© 2020 NJ Rebar

(Nousujohde Raudoitus Oy)

All rights reserved.